OnzeProjecten

CPO My Loft

Collectief particulier opdrachtgeverschap

In samenwerking met Archidev BV initieert, ontwikkelt en realiseert Haase Bouwbedrijf BV voor of namens individuele- of collectieven van particuliere kopers hun woning of appartement. Deze vorm van realisatie wordt ook wel collectief particulier opdrachtgeverschap  (CPO) genoemd. Wij doen dit volgens het MY LOFT concept. Inmiddels zijn door Haase Bouwbedrijf meerdere projecten gerealiseerd.

 Een van de projecten is MY LOFT HOUTHAVENS AMSTERDAM. Op deze toplocatie aan het IJ in Amsterdam is een appartementencomplex van 46 appartementen en 3 commerciële ruimtes gerealiseerd in CPO. De kopers hebben zich verenigd in een vereniging van opdrachtgevers.

In de wijk Homeruskwartier te Almere is onder toeziend oog van voormalig wethouder Adri Duivesteijn de CPO gestart met de bouw van 28 appartementen in opdracht van de vereniging van opdrachtgevers Campus Homerus. Met de realisatie van dit project  was Haase Bouwbedrijf is samenwerking met Archidev één van de voorlopers in deze trend.

Momenteel in ontwikkeling is het project MY LOFT WFC (World Fashion Centre). Dit betreft een CPO project van 48 appartementen met een commerciële plint op loopafstand van het Vondelpark en World Fashion Centre te Amsterdam.

MeerInformatie

0548 - 51 64 42